Kantoor Ruimte Huren

Published Feb 16, 21
6 min read

Bouwgrond

De Mik & Luid: uw specialist in woningbemiddeling, renovatie, onderhoud en woninginrichting in de regio Rotterdam-Rijnmond (Aanbod winkelruimte Rotterdam). Wij adviseren u hoe u uw woning zo snel en efficiënt mogelijk in de markt zet en/of zijn u behulpzaam bij het zoeken naar een geschikte woning of kamer.

Zon, zee, rust en een schitterende natuur (Kantoorpand Rotterdam). Op het eiland Goeree Overflakkee vindt u dit allemaal. Daarnaast zijn er voldoende sport en ontspanningsmogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Zeker als u verblijft in een van de woningen van “De Mik verhuur” want dan wordt vakantie baden in luxe. De woningen zijn ruim en voldoende ingericht voor een ontspannen vakantie.

De woningen zijn gelegen op ca (aanbod kantoorruimtes). 10 minuten loop afstand van het strand en duin net buiten het pitoreske Ouddorp. Nog niet overtuigd? Klik dan hier voor onze film.

Winkel Kopen Rotterdam

Kantoorpand RotterdamKantoor Rotterdam

Hofplein as a vibrant central green area surrounded by buildings. This vision emerges from the ‘Sense of Place’ team that is eager to tackle the Willem […] (Kantoorpand Rotterdam).

De Mik Bedrijfshuisvesting is vooral actief in de regio Rijnmond, de economische motor van de BV Nederland. Rotterdam is één van de belangrijkste havens ter wereld en de regio Rijnmond is verreweg het grootste logistieke en industriële knooppunt van Europa. Door de uitstekende achterlandverbindingen en vijf concurrerende modaliteiten zijn alle belangrijke economische en industriële centra in West Europa binnen 24 uur bereikbaar.

Kantoor RotterdamKantoor Huren Rotterdam

De makelaars en vastgoedadviseurs van De Mik zijn bekend met de dynamiek van de regio en weten wat er speelt op het gebied van infrastructurele werken, knooppunten en ontwikkelingen. Wij kunnen onze opdrachtgevers dan ook op een professionele en objectieve manier adviseren bij hun locatiekeuze of het vinden van maatoplossing ongeacht of het nu om een logistiek complex gaat of een bedrijfspand of een hoofdkantoor.

Kantoorruimte Huren Rotterdam

Bij de aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop van commercieel onroerend goed is De Mik Bedrijfshuisvesting in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende intermediairs in de regio Rijnmond. Wij hebben in algemene zin grote kennis van de regionale vastgoedmarkten. Winkel huren Rotterdam. Ook pretenderen wij bekend te zijn met het merendeel van het bedrijfsmatig onroerend goed in de regio.

Daardoor kennen wij veel beslissers bij de eindgebruikers persoonlijk. Wij weten vaak wat er bij een bedrijf of organisatie op huisvestingsgebied speelt en kunnen daarop anticiperen. Kortom wij hebben een uitgebreid netwerk en volgen de ontwikkelingen in de regio op de voet. Aanbod van bouwgrond in Rotterdam. Wij spannen ons in om onze opdrachtgevers de kwaliteit te leveren die zij mogen verwachten van een professional.

Retail en leisure zijn in algemene zin aan veranderingen onderhevig. Het kernwinkelgebied van Rotterdam staat bovendien aan de vooravond van een aantal aansprekende (her)ontwikkelingen - Winkelruimte gezocht Rotterdam. Wij begeleiden verschillende retailers en adviseren verschillende ontwikkelaars in deze deelmarkt. Onze dienstverlening omvat elk aspect van strategie tot implementatie. Wij bieden u deskundigheid in onder meer winkelcentra, perifere detailhandel, winkelstraten en projectontwikkeling.

Demik.nl

AlgemeenIn het representatieve kantoorgebouw Ocean House bieden wij kantoorruimte te huur aan met spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Van Brienenoordburg. De Mik bedrijfshuisvesting. Het gebouw is pal langs de rijksweg A16 gelegen en heeft daarmee een uitermate hoge attentiewaarde waardoor de mogelijkheid aanwezig is om uw bedrijf te profileren aan zo’n 500 (Winkel Kopen Rotterdam).

GebouwHet kantoorgebouw wordt gekenmerkt door de entree welke recent volledig is gerenoveerd en beschikt over een uiterste comfortabele setting met een grote leestafel en een bemande receptie. Via twee personenliften krijgt u toegang tot de verdiepingen. De kantoorvloeren worden in gerenoveerde ‘casco’ staat opgeleverd. Het voorzien van een ‘turn-key’ oplossing met een naar wens te realiseren inbouwpakket is bespreekbaar met verhuurder.

Aaneengesloten is circa 1. 600 m² te huur. Op de eerste en tweede etage zijn 2 kleinere units beschikbaar rond de 140 m². Een reguliere verdieping is 443,6 m² v. v.o. LocatiegegevensBusinesspark Rivium (www. rivium.eu) bevindt zich in de regio Groot Rotterdam, direct langs de rijksweg A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug.

Kantoorruimte Rotterdam

Het park heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vanuit diverse eigenaren is er fors geïnvesteerd in duurzaamheid en modernisering van de kantoren. Daarnaast zijn er diverse functies toegevoegd aan het gebied zoals horeca, sportfaciliteiten en kinderopvang. In de toekomst zal een deel van de kantoren aan de Rivium Boulevard verdwijnen en komen er moderne appartement gebouwen voor in de plaats.

Per OV Kantorenpark Rivium is voorzien van een Parkshuttle. Deze shuttle geeft een directe verbinding met metrostation Kralingse Zoom. Reistijd is circa 8 minuten. Met de metro is er een directe verbinding met het Centraal station van Rotterdam. LuchthavenDe luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op een afstand van circa 15 km.

IndelingDe totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 3. 110 m². Op dit moment is er ca. 1. 617 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. De vloeren kunnen separaat of gecombineerd gehuurd worden, deelverhuur vanaf circa 140 m² behoort tot de mogelijkheden. Verdieping Metrage 1e verdieping 138,4 m²2e verdeping 147,9 m²3e verdieping 443,6 m²4e verdieping 443,6 m² 5e verdieping 443,6 m²Het betreft metrage v.

De Mik

inclusief omslag algemene ruimte. Het gebouw is ingemeten conform NEN 2580. ParkerenHet kantoorgebouw beschikt over een uitstekende parkeernorm van 1 parkeerplaats per 35 m² kantoorruimte op een met slagbomen afgesloten parkeerterrein. In totaal zijn er 85 parkeerplaatsen beschikbaar. VoorzieningenHet object zal worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:• representatieve entree op de begane grond met een door medehuurder bemande receptie;• 2 personenliften;• nieuwe systeemplafonds voorzien van LED verlichtingsarmaturen;• gerenoveerde toiletgroep per etage;• gesausde wanden, gespoten radiatoren en kabelgoten (wit);• gladde betonvloeren geschikt voor het leggen van vloerafwerking;• verwarming middels Cv installatie in combinatie met radiatoren;• mechanische ventilatie met topkoeling;• kabelgoten met elektra aansluitingen en met ruimte voor het aanbrengen van databekabeling. De Mik bedrijfshuisvesting.

BouwgrondWinkelruimte Gezocht Rotterdam

t.w. Parkeren€ 750,-- per parkeerplaats per jaar exclusief b. t - DeMik.nl.w. en servicekosten. Indien de b (Aanbod van bouwgrond in Rotterdam). t.w. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ten einde de verhuurder schadeloos te stellen. Huurtermijn5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar. EPCHet kantoorgebouw is voorzien van energielabel C.OpleveringIn overleg, op korte termijn mogelijk.

t.w. per kwartaal vooruit. Leveringen en dienstenVoor de door de verhuurder te leveren services en diensten wordt een bedrag in rekening gebracht van € 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met b. t.w..HuurgarantieBankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b. t.w. HuurprijsherzieningJaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kantoorpand Rotterdam

t.w. in rekening worden gebracht. Indien b. t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

More from Makelaarsland

Navigation

Home

Latest Posts

Goedkoop Kantoor Huren

Published Feb 28, 21
6 min read

Nie Nummer Aanvragen

Published Feb 28, 21
2 min read

Kantoor Ruimte Huren

Published Feb 25, 21
6 min read